Teleport - Teleportatie

Dit is een oudere versie handleiding. Beschikbare nieuwere handleidingen :
Active Worlds 4.1 in Engels Active Worlds 4.1 in Frans


Hoe u uw avatar kunt bewegen in Active Worlds


De telepoort opties stellen u in staat direct te verplaatsen van één punt naar een ander, zowel tussen twee punten binnen dezelfde wereld als tussen twee werelden. Star Trek fans zullen onmiddelijk begrijpen wat deze functie inhoud ;-)


Ga onmiddelijk naar deze positie Teleportatie binnen dezelfde wereld of naar een andere wereld
Om uzelf tussen twee punten te verplaatsen binnen dezelfde wereld of naar een andere wereld, klik op Teleport/To. Indien u zich naar een positie wilt verplaatsen binnen dezelfde wereld, geef dan alleen de coordinaten op in het tweede weld.
Tussen werelden, geef de wereldnaam van uw bestemming in het eerste veld.
Indien het veld "Positie" leeg word gelaten, gaat u naar het ingangspunt van de betreffende wereld, zowel voor teleportatie binnen dezelfde wereld als voor teleportatie naar een andere wereld (indien u een wereldnaam heeft opgegegven).Uw aankomst punt in Active Worlds instellen Ga terug naar uw aankomst punt in Active Worlds Bookmark een locatie in Active Worlds
Uw standaard aankomst punt in Active Worlds instellen voor iedere keer als u uw browser opstart Stelt u in staat terug te keren naar uw standaard aankomst punt ingegeven in "Make this my home" Stelt u in staat een locatie te markeren om hier later terug te keren door een simpele muisklikBookmarks zijn toegankelijk als hierboven aangegeven alsmede met een rechter muisklik op een lege ruimte in de teleport tab.
In beide gevallen het volgende venster zal worden weergegeven :

Bookmark een plaats in Active Worlds

U heeft nu uw bookmark beschikbaar in de Teleport tab.
Om naar een gemarkeerde locatie te gaan, klik op deze bookmark.
Wanneer u rechts klikt in dit venster, of op een lege ruimte of op een bookmark, heeft u verschillende opties :

Teleport opties

Wanneer u klikt op "Atteindre" (ga naar) in het contextueel menu, kunt u de exacte coordinaten van de bookmark zien, orientatie en hoogte inbegrepen.

Note : uw bookmarks zijn opgeslagen in een tekst bestand onder de naam teleport.txt in de installatie map van uw Active Worlds browser.

Active Worlds handleidingen

Valid HTML 4.01 Transitional