Security

Dit is een oudere versie handleiding. Beschikbare nieuwere handleidingen :
Active Worlds 4.1 in Engels Active Worlds 4.1 in Frans


Active Worlds en security


Als bijna overal op het Internet, Active Worlds kent van tijd tot tijd sommige bezoekers met onbetrouwbare bedoelingen. Ze zijn achter nieuwe bezoekers welke niet op de hoogte zijn en/of niet de volgende informatie kennen :


!


Wanneer u een citizen account aanschaft via Alterlinks (erkende Active Worlds distributeur in Europa) uw bank informatie word niet met onze servers uitgewisseld en derhalve niet opgeslagen. Uw informatie is niet bekend bij onze medewerkers, maar word direkt veilig uitgewisseld met onze bank door het gebruik van het SSL protocol.

U kunt in alle veiligheid uw citizen account aanschaffen op dit adres


!

U dient onder geen enkele omstandigheden uw citizen paswoord noch uw e-mail account paswoord gebruikt voor uw citizen account aan iemand te geven.
Inderdaad, Active Worlds zal uw paswoord naar dit e-mail account versturen in het geval dat u het vergeten bent. Om een verloren paswoord terug te vinden, klik op de knop "I Forgot" van het login scherm.

Ontvang uw citizen paswoord

Sommigen weerhouden hunzelf er niet van zichzelf voor te doen als een medewerker van Active Worlds of zelfs een medewerker van uw hosting service als u deze gebruikt. U dient te onthouden dat u geen van bovengenoemde paswoorden aan derden dient te geven, daar van afgezien Active Worlds medewerkers hebben al toegang tot uw paswoord, zij zullen u er derhalve dus nooit om vragen.


!

Als u zichzelf in een situatie vind waar u uw e-mail adres heeft veranderd, vergeet dan niet om ook uw e-mail adres in de citizen opties te veranderen, anders heeft u geen mogelijkheid een verloren paswoord terug op te vragen.


!

Andere methoden om uw paswoord veilig te stellen zijn een paswoord te gebruiken welke moeilijker te raden valt dan uw voornaam, geboortedatum en om altijd een ander paswoord te gebruiken voor uw privilege opties.


!

Als wanneer u webpaginas bezoekt, het is mogelijk dat bestanden beschikbaar zijn voor download in een virtuele wereld. Verzeker u ervan dat u deze bestanden zonder risico kunt openen (virus), zeker wanneer het om executable bestanden gaat (.exe).

Active Worlds handleidingen

Valid HTML 4.01 Transitional